Waarom is een Stiltz Home Lift de ideale oplossing voor elke woning?

Of u nu moeite begint te krijgen met traplopen of uw huis alvast aan wilt passen voor de toekomst, dankzij het assortiment huisliften van Stiltz kunt u nu makkelijk naar boven en beneden, zonder dat u in hoeft te leveren op de aanblik van uw interieur.
De elegante, onopvallende huislift van Stiltz verplaatst zich soepel en geruisloos van de ene naar de andere verdieping op zelfdragende smalle rails, zodat hij voor u klaar staat als u hem nodig heeft, maar verder op de achtergrond blijft. Voor de lift is geen hydraulisch systeem of dragende muur nodig. Hij kan rechtstreeks op een gewoon stopcontact worden aangesloten en brengt u soepel en makkelijk van de ene naar de andere verdieping – u hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Stiltz Duo Plus Home Lift

Duo Plus

Dankzij het compacte assortiment Duo huisliften van Stiltz is het nog nooit zo makkelijk geweest om u binnenshuis te verplaatsen. Op een stijlvolle, veilige en comfortabele manier naar boven en beneden in minder dan 30 seconden. De Duo Home Lift past bij elk interieur en is eenvoudig in het gebruik.

 • Klein vloeroppervlak van 0,55 m2
 • Maximaal 2 personen
 • Stijlvolle, doorzichtige cabine met ronde vormgeving
 • Soepel en stil
Stiltz Trio Plus Home Lift

Trio Plus

De Stiltz Trio+ is een grotere huislift die voor een standaard rolstoel is ontworpen. Of hij is geschikt voor maximaal 3 personen. De huislift heeft een doorzichtige cabine, zodat hij altijd op de achtergrond blijft.

 • Klein vloeroppervlak van 1,25m2
 • Voor maximaal 3 personen/standaard rolstoel
 • Optionele hele of halve deur
 • Eén of twee toegangsdeuren

De huislift die altijd voor u klaarstaat

Een huislift in uw huis laten plaatsen is een enorme beslissing. Bij Stiltz hebben we echter hard gewerkt om er zeker van te zijn dat onze huisliften in alle opzichten, tot in het kleinste detail, veilig, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Stiltz Home Lift - Rails, small footprint

U hoeft niet in te leveren op het vloeroppervlak

Ons slimme ontwerp zorgt ervoor dat als u niet op dezelfde verdieping bent als uw huislift, u het vloeroppervlak kunt gebruiken waar de huislift zich meestal bevindt. Met onze liften is er geen sprake van loze ruimte.

Stiltz Home Lift - Automatic Obstruction Detection

Obstakeldetectie

Terwijl de Stiltz huislift zich tussen verdiepingen verplaatst, stellen geïntegreerde sensoren automatisch eventuele obstakels boven of onder de lift vast. Uw huislift komt onmiddellijk, maar soepel, tot stilstand totdat de belemmering is verwijderd.

Stiltz Home Lift - Simple Control Panel

Eenvoudig bedieningspaneel

Uw huislift is eenvoudig en intuïtief te bedienen met gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen die ingedrukt moeten worden gehouden. Alles zit precies op de juiste plaats. Voor extra veiligheid en beveiliging is het bedieningspaneel ook met een sleutel te beveiligen.

Stiltz Home Lift - Small Footprint

Klein vloeroppervlak

Door het compacte vloeroppervlak van slechts 104 cm x 76 cm (0,5 m2) bieden de Stiltz huisliften flexibele plaatsingsmogelijkheden waardoor er meer ruimte overblijft voor uw inrichting. Deze huislift is een van de kleinste liften in Nederland.

Stiltz Home Lift - Self Supporting Structure

Zelfdragende structuur

Anders dan bij de meeste andere huisliften heeft de huislift van Stiltz geen dragende muren nodig. Een Stiltz huislift loopt op zijn eigen verticale rails die aan het plafond en op de vloer vastgemaakt worden, wat lawaai en trillingen beperkt.

Stiltz Home Lift - Plug and Play

Plug & play

Nou, bijna. De huislift van Stiltz kan rechtstreeks op een gewoon stopcontact worden aangesloten en verbruikt niet meer energie dan een waterkoker. Dat maakt onze huisliften een van de meest energiezuinige op de markt.

Stiltz Home Lift - Integrated Drive System

Geïntegreerd aandrijfsysteem

De geavanceerde hijsinstallatie met staalkabels waarmee alle huisliften van Stiltz zijn uitgerust, is uitermate veilig, duurzaam en geruisloos. Dit systeem zit bovenin de lift verwerkt zodat er geen hydraulisch systeem of externe machineonderdelen bij komen kijken.

Stiltz Home Lift - Ergonomic and Stylish design

Ergonomische en stijlvolle vormgeving

Dankzij de minimalistische, moderne vormgeving volgens de hoogste specificatie past deze subtiele blikvanger naadloos in ieder interieur. De plaatsingsmogelijkheden zijn bijna oneindig.

Stiltz Home Lift - Remote Control

Afstandsbediening

Alle huisliften van Stiltz worden standaard geleverd met twee afstandsbedieningen, zodat u de lift op elk moment handig vanaf elke verdieping kunt oproepen. Zo nodig is er de optie om extra afstandsbedieningen aan te schaffen.

Stijlvolle flexibiliteit. U bepaalt zelf waar u uw huislift wilt

Het mooie van een huislift van Stiltz is dat u hem bijna overal in uw huis kunt laten plaatsen. In een hoek van de woonkamer, in de keuken, in een kast, in het keerpunt van de trap of door een open overloop. Omdat een Stiltz geen dragende muren nodig heeft en de enige vrijstaande huislift op de markt is, kan hij zelfs prominent in het midden van de kamer geplaatst worden!

Standard Home Layout

Standaard

Dit is onze meest populaire plaatsingskeuze – de huislift gaat op en neer tussen een kamer beneden, zoals de huiskamer, en komt boven vaak in de hoofdslaapkamer uit.

Stairwell Void

Loze ruimte van het trapgat/de overloop

Als er genoeg ruimte is in het keerpunt van de trap, wordt bij deze plaatsingskeuze gebruik gemaakt van de loze ruimte, waardoor de Stiltz huislift zelfs nog minder opvalt.

Van kast naar kast

Van kast naar kast

Dankzij het compacte formaat van de Stiltz huislift kunt u ervoor kiezen om hem volledig uit het zicht in een kast te plaatsen, zodat hij helemaal niet meer opvalt.

Schuin plafond

Schuin plafond

Onze verticale rails moeten aan een horizontaal oppervlak vastgemaakt worden, maar maakt u zich geen zorgen als uw plafond schuin afloopt. De installatieteams van Stiltz hebben subtiele oplossingen voor installaties bij een aflopend dak.

Bespoke

Garage

Als u veilig vanuit uw garage buiten naar binnen wilt, kunnen wij een eenvoudige schacht om uw Stiltz binnenlift heen bouwen, zodat met alle veiligheids- en gezondheidsaspecten rekening wordt gehouden.

Thru-Car

Thru-Car

Wat Stiltz huisliften uniek maakt, is het “ThruCar”-concept – verkrijgbaar bij de Trio+. De cabine betreden en verlaten via twee tegenovergestelde zijden – ideaal voor rolstoelgebruikers of als de lift in de loze ruimte van een trappenhuis wordt ingebouwd.

Bel mij terug

Velden met een * zijn verplicht

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel voor meer informatie 0800 565 0800